Andreea Bănică despre proteste: "Sunt foarte mulţi puturoşi în ţara asta"

Vedeta a declarat că i-ar trimite la muncă pe demonstranţi.

Abia revenită dintr-o vacanţă în Germania, cântăreaţa a declarat pentru ziarul "Naţional" că pentru ea cei care protestează în Piaţa Universităţii sunt "nebuni".

 

"Am ajuns de râsul lumii! Eu nu i-aş lăsa să facă aşa ceva. Cum să spargă magazine, să distrugă centrul? Nebunii trebuie închişi la ospiciu!”.

Vedeta consideră că oamenii s-au învăţat să primească în loc să muncească pentru a-şi câştiga traiul, iar cei care nu fac nimic pentru a-şi schimba în bine viaţa le poartă pică celor care reuşesc. "Sunt foarte mulţi puturoşi în ţara asta! Îmi caut o menajeră de trei ani. Oamenii nu vor să muncească. Mor când îi văd cum stau la cafenele şi se uită în gol, apoi vor să moară capra vecinului", a mai declarat Andreea Bănică pentru "Naţional".

 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • APOSTOL NELU pe 25 Ian 2012, 23:53
    ANDREEA BANICA II TRIMITE LA MUNCA PE DEMONSTRANTII DIN PIATA.

    LA CARE MUNCA? S-AU CREEAT LOCURI DE MUNCA SI ROMANII NU STIU.MA O OFER CA MENAJER PENTRU TINE. CU CAT MA PLATESTI?ANDREEA BANICA=ELENA UDREA=DOUA CURVE LA O SINGURA P........................................ROSTIE.

    1
    0

  • - pe 23 Ian 2012, 17:52
    mda...

    e usor sa dai din gura cand privesti lumea de sus,dar daca te-ai afla in locul unui roman oarecare sigur nu ai fi de aceasi parere...dar pt tn e mai usor sa faci bani aruncand hainele jos de pe tn...alti fac bani cu "curu",alti cu capul

    1
    0

  • g_nuni pe 21 Ian 2012, 19:08
    EA VORBESTE?

    O RATATA...CU IQ-UL MAI MIC DECAT POPULARITATEA LUI BASESCU..

    2
    0

  • ade pe 19 Ian 2012, 14:16
    pt BANICA

    nebuna esti u ,pt k habar nu ai cum e sa traiesti cu 700 de lei pe luna,cu copii cu plati,de mancare nici nu mai zic.Mai sunt si oameni decenti care nu se dezbraca pe unde apuca.Sau poate ne apucam de filme xxx ca sa nu mai fim puturosi.Putoare esti tu,rusine sa iti fie k vb astfel de acesti oameni.Imi pare rau k exista oameni care iti asculta muzica si iti cumpara discurile....RUSINE

    6
    0

  • Cata pe 19 Ian 2012, 07:47
    Sunt prea multi ...

    Sunt prea multi romani care o baga in seama pe Andreea Banica.

    7
    0

  • gabi pe 19 Ian 2012, 01:04
    teapa

    de rasul lumii ai ajuns tu, ca stai cu-n microfon in mana, in chiloti si sutien!!!

    4
    0

  • silvia pe 19 Ian 2012, 01:02
    ma lasi?

    panarama asta stie ca doctorii o ard pe 8 milioane, care au noroc, iar altii someaza ca n-au unde se angaja? si panarama asta stie ca un doctor a invatat cat toti anii ei la un loc, dar n-are cu ce trai? sa-ti fie rusine, taranco cu bani!

    8
    0

  • irin dascalescu pe 19 Ian 2012, 00:59
    bravo roxana

    bravo, roxana. in sfarsit o femeie care mai si gandeste! ai respect de al mine!

    2
    1

  • roxana pe 19 Ian 2012, 00:57
    mai bine taceai!

    asta vorbeste sa nu taca. se stie ca e printre favoritele lui basescu la petreceri si-i chemata sa-i cante. nu amesteca lucrurile, faptul ca ai muncit, dar ai avut si noroc din plin, nu confunda cu romanii care muncesc sau ar munci dar n-au unde, ca scuza-ma, dar n-am facut o facultate grea la stat, ca sa-ti fiu tie menajera pe 8 mil, asa ma duc afara unde macar castigi de 5 ori si nici nu te cunoaste nimeni, dar de ce sa fac asta? basescu a promovat subcultura si nonvaloarea, aia au distrus in bucuresti si nu oamenii care protesteaza pasnic.poate ca dumnezeu ti-a dat noroc pentru ca in schimb ti-a luat ambii parinti, dar gandeste putin mai profund la cei 80% tineri care nu au unde munci si la toti pensionarii care fac foamea si abia apoi deschide gura.oricum tu nu esti vedeta, esti un produs comercial, de aia si ai bani. nu esti cantareata, nu esti artista, esti un produs muzical comercial si atat!!!

    6
    0

  • student pe 19 Ian 2012, 00:43
    ...

    Superficialitatea "vedetelor" de la noi a devenit deja ceva obisnuit.. ar putea la fel de bine sa nu mai spuna nimic..am intelege acelasi lucru: ca nu le pasa si nici nu vor sa stie cum e viata omului obisnuit.. E mai usor sa dai vina pe oamenii care nu au nicio putere, nu? Sunt complet dezgustata de aceasta reactie.. poate ar trebui sa mai adaugam ceva pe lista de proteste: nu mai vrem oameni ca voi ca reprezentanti ai tarii! Oamenii cu adevarat valorosi se pierd..pentru ca nu sunt sustinuti.. si uite cu ce ne alegem.

    8
    0

  • feliciti pe 18 Ian 2012, 20:20
    mda....

    Sunt prea multi romani care s-au saturat sa munceasca pe nimic. As vrea sa te vad cum te descurci cu o chirie si plata facturilor cand ai un salar de 800 RONI . Crezi ca ai avea aceeasi parere sau te-ai grabi si tu sa protestezi?

    6
    0

  • iCanDream pe 18 Ian 2012, 16:16
    Are dreptate

    Si eu sunt de acord cu ea!! angajatii romani sufera de sefie, barfesc si isi invidiaza seful inloc sa muncesca sa produca ceva asteapta sa cada ceva din cer.

    5
    6

  • surpriza pe 18 Ian 2012, 16:06
    mda ...multi puturosi

    Iti cauti o menajera pe care sa o platesti omeneste ?sau la bataie de joc ,cum se platesc 90% din oamenii care intradevar muncesc in tara asta??Nu cred ca oamenii nu vor sa munceasca, ca sunt puturosi! Nu mai au unde si nici bani de dat pe ziarele cu anunturile dumneavoastra, sunt prea plini de teama si de deznadejde! Chiar nu se face diferenta intre instigatori, trimisi la comanda sa denigreze si sa minimalizeze miscarea de protest, si cei amarati care nu mai pot suporta nemernicia clasei politice? Oamenii nu mai au speranta in fata acestui genocid programat cu atata viclenie si fara teama de Dumnezeu

    10
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod