Anda Adam, surpriză pentru boboci: dansează lasciv intr-un cub transparent

28 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam, surpriză pentru boboci: dansează lasciv intr-un cub transparent

Anda Adam a pregătit în această toamnă un show inedit pentru publicul din România şi de peste hotare. Îndrăgita cântăreaţă pune mare preţ pe modul în care se prezintă în faţa fanilor şi are grijă ca, atunci când susţine concerte, pe scenă să aibă loc un adevărat spectacol, cu lumini, coregrafie, efecte speciale şi apariţii ce îţi taie răsuflarea.

Pentru liceenii şi studenţii cărora le va cânta la balurile de boboci, Anda va apela la o intrare în scenă cu totul specială.
A pregătit un cub cu latura de numai un metru în care se va ghemui şi se va undui lasciv odată ce ritmul piesei sale va răsuna din boxe.
Eliberată din cubul semitransparent, Anda va domina apoi scena pentru mai bine de 45 de minute cât timp va interpreta live hiturile sale din ultimul an, precum şi noua piesa, “pAnda mAdam” care a avut premiera la Romanian Music Awards.

Cubul pe care Anda îl foloseşte pe scenă a fost comandat şi adus tocmai din Germania şi este realizat din plexiglas, tratat cu substanţe menite să îi dea o tentă fumurie, misterioasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod