Etiquette by Dana Savuica, un brand la preturi preferentiale!

28 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Etiquette by Dana Savuica, un brand  la preturi preferentiale!
Colaborarea de succes cu cel mai mare club de shopping online, FashionDays, a condus la ideea lansarii brandului “Etiquette by Dana Savuica” pe segmentul online, un brand ce a aparut  in anul 2006 cu o linie luxury de accesorii din piele de reptila.  Astfel, colectia  intitulata sugestiv “Woman on Top”Etiquette by Dana Savuica pentru FashionDays s-a lansat miercuri, 28 septembrie 2011, la orele 8.00, insumand 96 de referinte ce cuprind o gama variata de produse de confectii si marochinarie: rochii, pantaloni, camasi, jachete, fuste, pardesie, tricotaje, manusi, pantofi, genti si curele.

Stilul retro-chic  al colectiei este prezentat de catre Dana si fiica ei, Julie, printr-o sedinta foto realizata impreuna cu o echipa de profesionsti: fotografii Mihai Ion si Catalin Mihai, make-up artist Dana Harsulescu si salon Platinum Style.
Colectia se adreseaza femeii tinere cat si celei mature, acea femeie care isi doreste sa fie cocheta si care pastreaza amprenta personala asupra tinutei pe care o abordeaza.

Stylingul realizat de Dana, ajutata si de fiica ei- care ,fiind pasionata de moda, isi doreste sa urmeze o facultate de Fashion Management in Anglia- este usor de abordat, cu accente de culoare si print ce aduc o nota distincta in imaginea oricarei femei care isi doreste sa fie in pas cu moda. Lansarea colectiei Etiquette by Dana Savuica se face cu sprijinul unor fabrici romanesti, renumite pentru contractele de export cu firme internationale celebre.
Dana Savuica este un membru activ al industriei modei romanesti, fiind ea insasi un produs al acestui domeniu , inca din anul 1990, cand a activat ca si model pentru toate casele de moda romanesti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod