Ambasadorul Frantei le vorbeste romanilor

Facebook Twitter Comenteaza
Ambasadorul Frantei le vorbeste romanilor

In contextul preluarii recente de catre Franta a presedintiei UE, Excelenta Sa Henri Paul, Ambasadorul Republicii Franceze la Bucuresti, va acorda un interviu jurnalistului Luca Niculescu, intr-o Editie speciala, difuzata pe TVR 1, sambata, 5 iulie, de la ora 16.30. Timp de 30 de minute, telespectatorii vor afla detalii despre politica pe care Franta vrea sa o desfasoare in Europa.
 
Care sunt prioritatile franceze ale Uniunii Europene? Cum poate presedintele francez, Nicolas Sarkozy, sa deblocheze criza in care a fost aruncata Europa dupa ce Irlanda a respins Tratatul de la Lisabona, iar Polonia si Cehia ameninta cu acelasi lucru? Cum arata cooperarea franco-romana in domeniile de interes comun - agricultura, aparare, imigratie si protectia mediului? Acestea sunt cateva dintre temele pe care Luca Niculescu le va aborda cu ambasadorul francez.

"Urmatoarele sase luni sunt cruciale pentru Europa.
La sfarsitul lor, vom sti daca motorul european poate fi demarat sau daca s-a impotmolit. Franta are sansa de a relansa Europa si ramane de vazut daca Nicolas Sarkozy va castiga acest pariu istoric", declara Luca Niculescu, pornind de la subiectul acestei editii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod