Luminita Anghel raspunde unei provocari "J'adore TV"

Facebook Twitter Comenteaza
Luminita Anghel raspunde unei provocari

Telespectatorii Romantica vor urmari duminica, 6 iulie, de la orele 13.30, o editie speciala "J'adore TV", in care totul este permis, atat timp cat este creativ, interesant, surprinzator si...la un pret bun!

In prima proba, cele doua concurente trebuie sa-i propuna o schimbare de look Luminitei Anghel. In 15 minute, cu 600 de lei trebuie sa gaseasca cheia de stil a unei personalitati vulcanice, o silueta mignona si o atitudine foarte rock!

Maria Schneider, Twiggy si Diane Keaton. Toate au purtat si au facut celebri jeansii evazati, cu talie inalta. Iar in 2008, sunt din nou "hot". Cele doua concurente trebuie sa gaseasca o tinuta perfecta in 2008 pentru o piesa "made in '70".

Telespectatorii o pot urmari pe Lavinia Vidreanu in fiecare duminica, de la orele 13.30, la Romantica TV. "J'adore TV" este una dintre cele mai noi emisiuni din grila postului de televiziune si se adreseaza tuturor celor pasionati de shopping.
Doua concurente trebuie sa treaca prin patru probe, in care le sunt testate atat instinctele de cumparatoare profesioniste (simtul preturilor, al chilipirurilor, al investitiilor cu perspectiva), cat si cel de stiliste si fashioniste pricepute.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod