Alina Sorescu, voce de desen animat. A filmat videoclip în luna a opta de sarcină!

Alina Sorescu încheie perioada celei de-a doua sarcini cu un nou proiect dedicat copiilor. Artista a înregistrat o piesă, care va fi difuzată în noul serial „Garda Felină”, de la Disney Junior, și a filmat și un videoclip pentru această melodie specială.

Alina apare într-un decor desprins din celebra producție Regele Leu (Lion King), din anii 90, alături de câțiva copii creînd astfel o atmosferă de poveste. Artista își împrumută vocea unui personaj din noua serie Garda Felină, mai exact ghepardului Feli.  

Melodia urmează să fie difuzată în episodul ce va fi difuzat în data de 24 aprilie, ora 19.30, de Disney Junior. "Am participat cu mare drag la acest proiect și mi s-au aprins multe amintiri legate de filmul Regele Leu, acesta fiind primul film animat pe care l-am văzut în copilărie într-o sală de cinema.

Abia aștept ca și micuțele mele să descopere poveștile și personajele din Garda Felină și mai cu seamă pe Fuli, ghepardul a cărei piesă o interpretez în limba română,” a declarat Alina Sorescu.

Seria animată "Garda Felină" continuă povestea lungmetrajului realizat de Disney, ”Regele Leu”, urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și al Nalei, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii.

Povestea lui Kion și a prietenilor lui a fost prezentată pentru prima dată în filmul de televiziune ”Garda Felină: Întoarcerea”, difuzat în premieră la Disney Junior România în luna martie.

Poveștile prezentate în seria ”Garda Felină” sunt special create pentru copiii cu vârsta între 2 și 7 ani și familiile lor și transmit lecții pozitive despre munca în echipă, comunitate și diversitate. Experții în Educație și Știință din cadrul parcului tematic Animal Kingdom (Regatul Animalelor) al Disney au avut rolul de consultanți, fiind o sursă de inspirație pentru povești originale bazate pe experiențele lor directe și oferind sfaturi despre trăsăturile, comportamentele și habitatele diferitelor specii de animale africane.

Fiecare episod ”Garda Felină” integrează cuvinte și expresii Swahili și cântece originale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod