Diana Dumitrescu coafată de amatori în cadrul unui concurs de HairStyling

Vedeta de televiziune a fost în centrul atenției în cadrul unui Show de Hairstyling dedicat AMATORILOR.
Participantii primului concurs de HairStyling pentru amatori, “Show Your Talent”, au fost provocați să reproducă una din coafurile purtate de Diana Dumitrescu, în cadrul unui show de televiziune. Gradul de dificultate al concursului a fost unul mediu, însă acesta a fost sporit de prezența vedetei printre participanți.

Emoțiile au atins cote maxime în momentul în care concurenții au aflat că în juriu se află chiar cunoscuta vedetă TV, dar și colega acesteia, Andreea Ibacka, ce a oferit participanților tipsuri despre aranjarea părului și nu numai.
Luându-și în serios rolul de jurati, vedetele s-au plimbat printre participanți și au identificat concurenții care au reprodus cel mai bine coafura aleasă de Diana Dumitrescu.

“Mă bucur foarte mult că am acceptat invitația Atelierele ILBAH de a participa la acest concurs în calitate de model și jurat. A fost o experiență frumoasă, iar participanții au facut tot posibilul să imite coafura pe care am purtat-o.”, a declarat Diana Dumitrescu.

Aflat la prima ediție, Concursul “Show Your Talent - Hair Contest by Atelierele ILBAH” a fost prezentat și moderat de Bianca Ioniță și s-a bucurat de un mare succes printre amatorii pasionati de Beauty din România, fiind unica lor șansă de a se afirma într-o competiție de profil.
Peste 60 de concurenți s-au înscris în competiție, însă doar 20 dintre aceștia au fost selectați pentru a intra în concursul ce a avut loc pe data de 10 aprilie 2016.

Juriul format din Diana Dumitrescu, Andreea Ibacka, Lavinia Uțupan (BeautyOne), Denisa Kelaru și Alexandru Bărbulescu (traineri Atelierele ILBAH), a ales cei 3 câștigători care au făcut primul pas spre afirmare ca viitori Hairstylisti. Premiile au constat în produse și echipamente de Styling oferite de BeautyOne, dar și cursuri specializate de Hairstyling oferite de Atelierele ILBAH.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod