Alina Cupşa, prima reacţie după divorţul de Cătălin Crişan

Despărțirea surprinzătoare dintre cei doi continuă să atragă atenția presei. Întrebată de reporterii emisiunii "La Măruţă" cum se simte acum, Alina a fost reținută în declaraţii. "Nu îmi lipseşte un bărbat în viaţa mea", a spus ea, zâmbind.
Jurnaliștii au surprins-o pe fosta soţie a lui Cătălin Crișan în timp ce pleca de la cumpărături și au întrebat-o ce mai face fetiţa şi cum a decurs viaţa sa după divorţ, dar Alina Cupșa nu a dat vreun detaliu: "Mulţumesc, fetiţa e foarte bine. Cu multă muncă", s-a mărginit ea să spună. Ea a intrat apoi în maşină şi a plecat.

Cătălin Crişan, în vârstă de 46 de ani, a divorţat de Lucia Bubulac în 2009, după 14 ani de căsnicie, iar în numai doi ani şi-a refăcut viaţa.
EL s-a căsătorit cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa (36 ani) la sfârşitul anului 2010, când au făcut cununia civilă. Nunta a avut loc în vara anului 2011.

În decembrie 2012, Alina a născut o fetiţă, Lara Maria. Cătălin Crișan mai are doi copii din mariajul cu Lucia, Daria (13 ani) şi Raris (10 ani). Relaţia lui cu cei doi copii ai săi mai mari s-a răcit după ce s-a recăsătorit cu medicul dermatolog, notează Click!. Lucia Bubulac l-a acuzat că a uitat de cei doi copii ai lor, iar Crişan s-a justificat că aceştia nu l-au sunat să-l felicite când a devenit din nou tată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod