Pepe nu vrea nuntă cu tradiții: E stresat să nu-i fure cineva mireasa

Cântăreţul şi soţia sa, Raluca, au intrat în ultima fază a pregătirilor pentru marele eveniment, care va avea loc peste mai puțin de o lună. Pepe nici nu vrea să audă de tradiții și nu concepe ca mireasa lui să fie furată.

Ionuţ Pascu (34 de ani) îi pune în gardă pe cei 300 de invitați, anunțând că la nunta lui nu vor fi urmate momentele tradiționale: "Mireasa mea nu se va fura! Am avut tot felul de tradiţii la botezul fetiţei mele, dar m-am gândit să mă lipsesc de ele la nunta mea. Poate se va arunca portjartiera", a dezvăluit artistul pentru Click!.

Luna de miere vine după, aşa că nu m-am gândit la asta încăPepe
El îşi doreşte enorm ca ziua nunții să decurgă perfect, mai ales că nunta cu Raluca (28 de ani) are loc în aceeaşi zi cu aniversarea naşterii lui.


"I-am stabilit pe Andra şi pe Cătălin Măruţă ca naşi, iar Liviu Vârciu va fi cavaler de onoare. Am ales din nou Artistocrat Events Hall ca locaţie, pentru că am tot fost acolo în ultima vreme, inclusiv pentru botezul fiicei mele, Maria. Ne luăm responsabilităţile pe rând, pentru că nu mai e nici o lună până o să o văd mireasă pe Raluca şi mai sunt mici detalii de pus la punct", a mai spus cântărețul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod