Alex de la Zero a cumpărat butoiul de vin al Ancăi Pandrea

Toboșarul trupei Zero nu a rămas indiferent la problemele financiare ale cuplului Anca Pandrea - Iurie Darie.

Alex Pișcunov, toboșarul trupei Zero nu a rămas indiferent la problemele financiare ale cuplului Anca Pandrea - Iurie Darie. Impresionat de povestea celor doi soți celebri, care au spus în emisiunea Happy Hour că își vând obiectele din crama pe care vor să o închidă, el a decis să cumpere un butoi cu vin.

 

Imediat după emisiune, artistul a achiziționat butoiul pe care îl va așeza de acum înainte în Cinema Pub, localul pe care îl deschide oficial mâine seară, printr-o mare petrecere.
Butoiul are o poveste aparte, întrucât din el au băut îndrăgitul artist Gil Dobrică, Ilarion Ciobanu, Ştefan Mihăilescu Brăila sau Cristian Gaţu.


“Am rămas impresionat de inițiativa Ancăi Pandrea.

Povestea lui merge mai departe acum în Cinema Pub. Din el vor bea artiștii care vor cânta săptămânal de acum înainte în pub-ul meu”, a declarat Alex Pișcunov.


Localul este inspirat din atmosfera anilor 1930. În această afacere, artistul s-a asociat cu regizorul Alex Ceaușu. “Cinema Pub propune un concept inedit prin aerul retro pe care îl emană. Zici că te-ai întors în timp, în urmă cu aproape 100 de ani. Am înlocuit mocheta cu niște covoare persane vechi, am cumpărat câteva aparate de filmat de colecție.

Însă principala atracție este o pianină din anul 1910, pe care am găsit-o undeva pe la Reșita. Pianina funcționează perfect, iar invitații vor avea parte astfel de o surpriză în seara deschiderii”, declară Alex.


Anca Pandrea și Iurie Darie au decis să-și închidă crama, afacerea de familie în care au investit timp și bani în ultimii ani. “Nu a mers afacerea cu crama pentru că toţi vânzătorii pe care i-am avut ne-au furat.

Pe undeva e mai bine, e mai multă linişte, nu ne mai face nimeni fotografii pe butoaie. Oamenii ar trebui să cumpere aceste butoaie pentru că au un istoric. Butoaiele sunt cumpărate de la Ploieşti, sunt din stejar. Din butoaiele astea au băut vin Ilarion Ciobanu, Ştefan Mihăilescu Brăila, Gil Dobrică, Cristian Gaţu. Fănuş Neagu şi-a lansat ultima carte la noi în cramă, în urmă cu 5 ani”, a spus actriţa la Happy Hour.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod