Ale Blake a spus la Constantin 60’: “nu mă simt bine în ţara mea... sunt obosită de atâta falsitate”

Despre invitata pe care o are duminică, 6 decembrie, în emisiunea Constantin 60’, de la Prima TV, Alexandru Constantin spune că: “îmi vine câteodată să o bat, alteori să o strâng în braţe. Depinde de situaţie. Oricum ar fi, o iubesc! Pentru că este cea mai bună prietenă pe care o am!”
Este vorba despre Alexandra Istrati, nimeni alta decât cântăreaţa Ale Blake, o femeie frumoasă şi foarte sinceră, care nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume, deşi a pierdut mult în viaţă din cauza francheţei sale.
 
Sinceritatea deranjează. Nu-ţi poţi imagina câţi oameni am pierdut, câţi prieteni foarte buni am pierdut. Oamenii vor de la tine o părere, vor sinceritate, loialitate, dar atunci când eşti sincer dau înapoi. Un prieten adevărat întotdeauna îţi spune adevărul...
Chiar şi părinţii mei mi-au spus că o să am de pierdut în viaţă pentru că nu ştiu să fiu diplomată şi nu ştiu să fac compromisuri”
, a mărturisit Ale Blake.
 
Şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa în Italia şi mărturiseşte că încă gândeşte şi visează în italiană. Deşi este româncă spune că nu se simte bine în ţara ei, şi îşi doreşte să se întoarcă în Italia.
 
Când spun că nu mă simt bine în ţara mea mă refer la faptul că, sincer, sunt obosită de atâta falsitate, obosită de femei care „cântă” mult şi prost, sunt obosită de sâni pe afară, de botox-uri, de oameni „ieftini” la televizor.
Nu am absolut nici o plăcere să mă prezint în vreo emisiune TV ca să povestesc diverse. Oamenii simpli, oamenii cu o viaţă frumoasă, dar simplă, nu sunt bine primiţi în ţara noastră, pentru că nu prezintă interes. Ce aş putea să spun eu într-o emisiune TV? Că mă împac foarte bine cu soţul meu? Că trăim o poveste de basm şi mă pregătesc să am un copil? Lucrurile astea nu sunt picante. Asta mă deranjează. Că oamenii de calitate nu mai au loc, nu mai au spaţiu”
, a spus Ale Blake.
 
Ce mărturisiri a mai făcut cântăreaţa, aflaţi urmărind emisiunea Constantin 60’ duminică, 6 decembrie, de la ora 23:00, la Prima TV. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod