Alatura-te trupei de Eroi de sacrificiu pe chooseyourweapon.ro

2 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Alatura-te trupei de Eroi de sacrificiu pe chooseyourweapon.ro
MediaPro Distribution lanseaza o provocare indrazneata pentru toti curajosii din Romania, pentru dependentii de filmele de actiune incarcate cu adrenalina. Despre actorii din The Expendables/ Eroi de sacrificiu stim deja ca sunt mai mult decat cool, dar vrem sa stim ce te face pe tine special? Ce arme de seductie ai? Cu ce ii faci praf pe toti? Ce te scoate din multime?

Fie ca esti barbat sau femeie, intra pe site-ul www.chooseyourweapon.ro si arata-ne cu ce te mandresti, fie ca este vorba de muschii tai lucrati cu sacrificiu, iubitul sau iubita care intoarce toate privirile, sutele de cai putere sau un super tatuaj.
Cei mai originali participanti vor avea parte de premii speciale The Expendables/ Eroi de sacrificiu.

Intra pe www.chooseyourweapon.ro pana pe 31 august si inscrie-te la concurs postand un mesaj prin care sa ne spui care iti sunt armele si sa ne convingi ca esti foarte cool! Castigi extra puncte daca ne dai, drept dovada, un link catre fotografii personale sau un filmulet cu tine.

Celebri pentru curajul nebun si setea lor de lupta, eroii nostri arata bine, au replici tari, femeile roiesc in jurul lor si sunt invidiati de barbati.
Iar acum, in premiera absoluta, se inarmeaza toti din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune exploziva, intr-un film dur si plin de actiune: The Expendables/ Eroi de sacrificiu.


Cea mai recenta productie semnata de Sylvester Stallone a reusit sa adune, in premiera absoluta, toate numele consacrate ale actorilor de actiune de la Hollywood, echipa de soc fiind formata din insusi Sylvester Stallone alaturi de Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Mickey Rourke, Bruce Willis si multi altii.
Actorul din Rambo a reusit sa-l determine chiar si pe guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger,  sa accepte o aparitie in filmul sau.

Din 13 august, Eroi de sacrificiu poate fi vizionat in premiera mondiala in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau), The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Odeon Cineplex Cluj. Filmul este oferit de MediaPro Distribution.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod