2,4 milioane de vaccinuri antitetanos donate in 2010 de Pampers

2 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
2,4 milioane de vaccinuri antitetanos donate in 2010 de Pampers
Prin intermediul campaniei "1 pachet = 1 vaccin", romanii sprijina Pampers si UNICEF in lupta lor impotriva tetanosului neonatal. In 2010, cu ajutorul parintilor din Romania, Pampers a donat catre UNICEF peste 2,4 milioane de vaccinuri antitetanos.
 
Campania „1 pachet = 1 vaccin” a beneficiat si in acest an de sustinerea parintilor din intreaga tara. Astfel, peste 2,4 milioane de vaccinuri antitetanos au fost donate in 2010 de Pampers catre UNICEF, acestea adaugandu-se celor peste 2 milioane de vaccinuri donate cu 2 ani in urma in Romania, in cadrul campaniei impotriva tetanosului neonatal.

Demarata in anul 2006, campania mondiala „1 pachet = 1 vaccin”, urmareste eliminarea tetanosului neonatal din tarile afectate de aceasta maladie.
in 2008, Romania s-a alaturat acestui proiect umanitar, prin care la fiecare pachet de scutece sau servetele umede vandute, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin antitetanos, atat de necesar mamelor si copiilor din colturi indepartate ale lumii.
 
128.000 de bebelusi mor anual din cauza tetanosului neonatal, inainte de a implini varsta de 1 an. Pentru a pune capat suferintelor celor mici si pentru a ajuta mamicile sa-si fereasca bebelusii de aceasta maladie necrutatoare, Romania s-a alaturat in anul 2008 campaniei Pampers UNICEF „1 pachet = 1 vaccin”.

 
In 2010, personalitati precum Andreea Marin Banica (Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF in Romania), stefan Banica Jr., Nico, Analia Selis, Nicola, Andra, Anca turcasiu, Chris Simion si-au unit fortele alaturi de Pampers, UNICEF si romani din intreaga tara, pentru a ajuta la salvarea a milioane de vieti.
 
Pampers si UNICEF multumesc tuturor romanilor care au facut posibila continuarea luptei impotriva tetanosului si au demonstrat astfel ca dragostea si umanitatea nu are granite, iar zambetul si viata unui copil merita orice efort.
 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod