Adelina Pestrițu, mai suplă cu 5 centimetri. Tratamentul prin congelare dă primele rezultate!

Adelina Pestrițu se poate lăuda că a scăpat de cei cinci centimetri din talie nedoriți fără prea mari eforturi. Vedeta Kanal D a urmat tratamentul revolutionar Crio CoolTech de la Noblezza în urmă cu trei săptămâni, iar rezultatele sunt acum complet vizibile.
Mai exact, bruneta a scăpat de stratul de grăsime de pe abdomen și se poate acum lăuda cu o talie de vis. Conform procedurii, i s-a aplicat pe zona cu probleme dispozitivul aparatului-minune care i-a imobilizat prin vacuum zona și a răcit țesuturile până la -8 grade Celsius în mai puțin de un minut.

Prin această acțiune, adipocitele au fost distruse definitiv, iar celulele moarte au fost eliminate, timp de trei săptămâni, cu ajutorul macrofagilor. Aceștia sunt considerați gunoierii organismului care intervin în mod natural în procesele imunitare, diferând și eliminând bacteriile și celulele moarte, transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine.

Astfel, din stratul de grăsime a fost transformat și eliminat în proporție de 30% dintr-o singură ședință. În general, tratamentul este ideal pentru persoanele care nu au timp să meagă la sală sau nu pot ține diete drastice și poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, șolduri, coapse și picioare.

Crio CoolTech este urmat la Noblezza și de alte vedete precum Gabriela Cristea și Nicoleta Luciu.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod