ADELA POPESCU A INAUGURAT RUBRICA “ADELA’S LIFESTYLE” PE WWW.EVA.RO

Adela Popescu a inaugurat rubrica “Adela’s Lifestyle” pe site-ul www.eva.ro unde isi doreste sa impartaseasca bucati din viata ei exact asa cum este ea: “caraghioasa pe alocuri, stangace uneori, insa plina de bucurie si afectiune”, la fel cum este ea si pe blogul ei, www.adelapopescu.eu.
“Poate ai avut o zi complicata, poate ai intarziat si desi ai lasat haos in dulap, bluza aia tot n-ai gasit-o. Si mie mi se intampla des asta, uneori chiar mult mai rau de atat. Cum ar fi sa uit bagajele in camera de hotel, sa cumpar salteaua mai mica decat cadrul patului, sa plec la un eveniment cu rochia ajustata pe dedesubt cu un cleste. Dupa ce te binedispun, pot sa iti recomand unde sa iti faci unghiile, cum sa combini piese vestimentare, unde sa pleci in vacanta, ce exercitii fizice functioneaza, ce filme au mai aparut.
Si desigur, cand ai o zi mai mohorata, tot eu te astept”
, declara Adela Popescu.

La inagurare, Adela lanseaza o provocare pentru cititorii ei: “Vreau sa porti tocuri la pantalonii de trening sau bocanci la rochia de seara. N-o sa-ti vina sa crezi ce o sa obtii. Dincolo de barierele de toate felurile pe care ni le punem singuri, incepe frumusetea, creativitatea, libertatea.”

Adela isi doreste sa ofere in dar cititoarelor ei o rochie care ii este foarte draga, pe care a purtat-o anul acesta la premiile Gopo si pe care ea a imbracat-o diferit: “Adica! Cu o pereche de bocanci negri si o palarie drept pe cap.
Destul de atipic, trebuie sa recunoasteti. Radu s-a socat putin, intrucat rochia aduce mult cu una de mireasa, iar tinuta lui era departe de a fi confundata cu un smoking :)))). I-am explicat despre ce e vorba si a inteles. Daca va place rochia mea si v-o doriti, as fi super fericita sa v-o ofer. Pentru asta, mi-as dori sa imi lasati intr-un comentariu pe www.adelapopescu.eu modalitatea in care ganditi ca ati putea-o purta”
, adauga Adela Popescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod