8 ani in Heaven

O petrecere printre ingeri, sustinuta de momente de relaxare si infrumusetare, a marcat cei 8 ani de Heaven Beauty & Wellness Studio, un salon cochet, deschis pe strada Viorele nr.4. Coafuri ingenioase, cele mai noi tendinte in manichiura si make-up, delicii culinare divine si creatiile angelice semnate Kinga Varga au fost elementele de rasfat care au marcat o seara speciala.
Deschis din dorinta de a crea un spatiu in care tu sa te simti cu adevarat in al noualea cer, Heaven si-a castigat numele si notorietea, devenind oaza de relaxare de care orice femeie are nevoie. In plus, dupa ani de cercetare a tendintelor si tratamentelor de beauty si de adaptare continua la cerintele femeilor, Heaven Beauty &Wellness Studio a demonstart ca se poate obţine un look de invidiat fara a fi nevoie sa apelezi la metode daunatoare sanatatii.

Conceptul abordat in Heaven promoveaza si sustine cu tarie naturaletea si sanatatea corporala, frumusetea pura, nu cea creata.
De aceea, specialistii de aici sunt extrem de atenti in alegerea produselor pe care le folosesc, mergand pe produse naturale, care nu afecteaza în vreun fel sanatatea. Aici poti obtine o culoare sublima pentru parul tau, cu ajutorul vopselei Wella Koleston Perfect Innosense, iti poti realiza cea mai cool manichiura a momentului, cu oja termica ce isi schimba culoarea in functie de temperatura, sau poti incerca un tratament delicat pentru ten.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod