BLACK FRIDAY CONTINUA LA NISSA cu un NOU VAL de Promotii

NISSA a inregistrat rezultate exceptionale in primul weekend de Black Friday, livrand mii de produse catre clientele sale, in doar 72 de ore de la momentul plasarii comenzii. Stocurile de produse au fost generoase permitand astfel clientelor sa beneficieze cat mai mult de preturile Black Friday NISSA. Site-ulNISSA a gazduitinca de la primele secunde ale campaniei peste 100000 de vizitatori.
Oferta NISSAa cuprins,ROCHII DE ZI , ROCHII DE SEARA, ROCHII DE COCKTAIL FUSTE, BLUZE, REDINGOTE sau COSTUME OFFICE  cu preturi intre 85si 300 de lei, gama de marimi de la masura36 pana la masura 60.

Reducerile de pana la 50% au fost valabile in toate magazinele NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Piata Romana), Pitesti (CentrulComercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, CentrulComercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (strRepublicii), Iasi (Palas Mall, CentrulComercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall) sipemagazinul online NISSA www.shop.nissa.ro.

La cererea miilor de client multumiti NISSA, brandul a hotarat continuarea promotiei de BLACK FRIDAY si in perioada 28.11-01.12.2014, asteptand si clientii care nu au reusit sa beneficieze de preturile special in primul weekend.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod