Zina Dumitrescu, părăsită sau sprijinită de fiul ei?

O  întrebare care este pusă din ce în ce mai des. Privind din perspectiva mamei modei româneşti, această internare pare o dramă. Este dureros să ajungi în această situaţie, mai ales că ai

O  întrebare care este pusă din ce în ce mai des. Privind din perspectiva mamei modei româneşti, această internare pare o dramă. Este dureros să ajungi în această situaţie, mai ales că ai fost una dintre cele mai puternice femei din România.

Pe de altă parte, şi Cătălin, fiul ei are dreptate. Problemele de sănătate ale mamei lui nu mai sunt un secret pentru nimeni. Să nu uităm că s-a vorbit foarte mult despre repetatele ei încercări de sinucidere, despre stările confuze prin care a trecut sau despre problemele cu băutura care nu au fost confirmare niciodată.

Privind per total acest tabloul pare că bărbatul a fost îndreptăţit să-şi ducă mama într-un loc sigur, unde este supravegheată şi asistată non-stop.

Este normal ca părerile să fie împărţite. Este normal să existe oameni care aruncă cu pietre şi oameni care înţeleg drama prin care trec cei doi. Probabil că situaţia nu este chiar atât de roz pe cât pare, descrisă fiind de fiul ce spune că mama lui se simte foarte bine, şi nici chiar atât de negră precum pare din perspectiva celor care hulesc acest gest.

Singura concluzie clară pe care o putem trage este că Mama Zina nu mai este decât o umbră a personajului monden care a fost.

Nu mai are nici prestanţă, nici puterea, nici energia de acum câţiva ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod