Şoc: o nouă vedetă în showbiz. Violator sau victimă?

Urmărind perfect reţeta cel mai des folosită în ultima vreme în showbizz-ul românesc, televiziunile sunt pe cale să "plămădească" o nouă vedetă. Dan Octavian Vişan, proful de la Jean

Urmărind perfect reţeta cel mai des folosită în ultima vreme în showbizz-ul românesc, televiziunile sunt pe cale să "plămădească" o nouă vedetă. Dan Octavian Vişan, proful de la Jean Monnet, proaspăt ieşit de la puşcărie sub control judiciar.

Nici nu a dat bine piept cu realitatea din libertate, că a şi fost invitat la TV să-şi expună punctul de vedere. "După ce m-a ţinut ăn puşcărie, nu o mai pot iubi!", aşa îşi începe tânărul destăinuirea în direct, la TV.

"A fost o perioadă foarte grea din viaţa mea, dar una care m-a maturizat şi din care am învăţat multe.

Nici colegii de arest care erau acuzaţi de alte fapte nu credeau în vinovăţia mea şi îmi spuneau mereu că voi fi liber cât mai curând. Este şi normal, aşa am zis şi eu, acum sunt convins că nu voi fi condamnat, pentru că nu există motive, eu sunt victimă şi adevărul este de partea mea. Despre ea sau alte detalii nu pot vorbi acum, vă rog să mă înţelegeţi că nu vreau să-mi pierd din nou libertatea. Nu ştiu să fi primit din partea tatălui ei alte ameninţări, dar nu mi-e frică de nimeni.
A fost o greşeală făcută din dragoste, acum rămân cu regretele. Nu am cum să mai iubesc o femeie care m-a ţinut atâta amar de vreme în puşcărie. De acum înainte o să trebuiască să mă îndrăgostesc doar de fetele cu buletin în mână. Am aflat ulterior câţi ani are, dar cert este că rămâne singură iubită din rândul elevelor mele şi minoră"
, a Dan Octavian Vişan, evitând chiar să pronunţe numele fostei iubite.

O să vedem, aşadar, un lung şir de apariţii la TV ale bărbatulu, unde o să vorbească despre marea dragoste care l-a legat de minoră şi despre cât de mult l-a făcut aceasta să sufere.

O să aibă fane, o să facă audienţă şi, de ce nu, o să primească oferte ca să joace în telenovele. Potenţial are....

Şi atunci? Victimă sau violator?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod