Roxana Ionescu, pe tuşă, dar cu pofte rafinate

De când s-a terminat Vocea României, Roxana Ionescu, care oricum nu a făcut mare brânză la emisiunea cu pricina, cam stă degeaba. Ca să nu se simtă nebăgată în seamă, o mai întreabă

De când s-a terminat Vocea României, Roxana Ionescu, care oricum nu a făcut mare brânză la emisiunea cu pricina, cam stă degeaba. Ca să nu se simtă nebăgată în seamă, o mai întreabă diverse colegii ei din trust. Ultimul răspuns dat i-ar face geloşi chiar şi pe milionarii de pe Coasta de Azur. "Micul dejun perfect pentru mine, în primul rând să aibe cafea şi fresh de portocale şi nişte fructe: struguri sau căpşuni. Mă dau în vânt după biscuiţi cu lapte, clătitele americane, însă cel mai mult îmi place atunci când soţul meu îmi pregăteşte la micul dejun omletă cu somon", a declarat Roxana Ionescu pentru PRO TV Magazin.

Oare de unde vine duduiţa aceasta? Să ne amintim ce şunculiţe sexy afişa pe vremea când lucra la Antena 1... Şi alea tot de la somon erau făcute?

Sunt sătulă de fiţele acestea ieftine ale vedetelor care declară lucruri doar de dragul comercialului. Somon, căpuşuni... etc., astea sunt nişte aberaţii doar de dragul publicităţii şi pentru că dă bine.

Să o văd eu pe Roxana cum mănâncă ea somon în fiecare dimineaţă, mai ales în perioada când nu era vedetă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod