Wilmark, dat afară de la "Dansez pentru tine" pentru 1.000 de euro

Simpaticul dansator columbian a fost obligat să-şi ia adio de la postul de jurat al emisiunii Pro TV. Wilmark a plătit scump pentru "escapada" la o altă televiziune. Pentru prezenţa sa pe

Simpaticul dansator columbian a fost obligat să-şi ia adio de la postul de jurat al emisiunii Pro TV.
Wilmark a plătit scump pentru "escapada" la o altă televiziune. Pentru prezenţa sa pe platourile de la Kanal D, reprezentanţii trustului MediaPro l-au dat afară din echipa "Dansez pentru tine".

Dansator columbian a fost nevoit să-şi ia adio de la postul de jurat al emisiunii "Dansez pentru tine" pentru suma de 1.000 de euro. Atât a primit Wilmark de la Kanald D, potrivit unor surse din postul de televiziune patronat de turci citate de Libertatea.ro.

Vedeta a primit suma de 1.000 de euro pentru apariţia sa la Kanal D, o sumă foarte mică dacă ar fi s-o raportăm la salariul pe care i-l oferea PRO TV pentru a "Dansez pentru tine".

Cea de-a 14-a ediţie a show-ului "Dansez pentru tine" a adus schimbări în juriu. Willmark a fost concediat, iar locul lui a fost luat de soţia lui Mihai Petre, Elwira Petre. O schimbare asemănătoare s-a întâmplat şi anul trecut când Cornel Patrichi a fost înlăturat din echipa de la "Dansez pentru tine", iar în locul său a fost adus coregraful Edi Stancu, cel care conduce şi baletul emisiunii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod