Mihaela Rădulescu a acceptat invitaţia de a dansa pentru fostul soţ, Ştefan Bănică

Vedeta va avea o apariţie specială la "Dansez pentru tine", vineri, 1 noiembrie, de la ora 20:30. După ce ani la rând a refuzat să apară în emisiunea prezentată de fostul ei soţ, Mihaela

Vedeta va avea o apariţie specială la "Dansez pentru tine", vineri, 1 noiembrie, de la ora 20:30.
După ce ani la rând a refuzat să apară în emisiunea prezentată de fostul ei soţ, Mihaela Rădulescu a acceptat în sfârşit invitaţia de a dansa în faţa lui Ştefan Bănică, decizie la care se poate să fi contribuit şi divorţul acestuia de Andreea Marin. Vedeta va avea o apariţie specială la "Dansez pentru tine", vineri, 1 noiembrie, de la ora 20:30.

Mihaela a decis să părăsească Monte Carlo câteva zile pentru a dansa în faţa fostului ei soţ, Ştefan Bănică, pentru un scop caritabil. Vedeta în vârstă de 44 de ani a participat deja la câteva antrenamente la Buftea pentru a pregăti dansul din emisiunea de vineri, 1 noiembrie, anunţă click.ro. Nu se ştie însă cu cine va dansa diva, identitatea partenerului de dans al Mihaelei nefiind făcută publică până în prezent.

Cu această ocazie, vedeta va fi pusă faţă în faţă cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică, cu care a fost căsătorită timp de doi ani. Cei doi s-au despărţit din cauza infidelităţii artistului, după cum explica Mihaela.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod