Ellie White şi Doru Tinca, la un pas de despărţire. S-au separat de trei luni!

Copilul şi afacerile în care sunt asociaţi sunt singurele care-i mai ţin împreună. După patru ani de dragoste, două planuri de nuntă amânate, Ellie White şi Doru Tinca sunt la un pas de

Copilul şi afacerile în care sunt asociaţi sunt singurele care-i mai ţin împreună.
După patru ani de dragoste, două planuri de nuntă amânate, Ellie White şi Doru Tinca sunt la un pas de despărţire. Nici măcar copilul pe care îl au împreună, Mihăiţă, nu a reuşit să le salveze relaţia.

Relaţia dintre cântăreaţa în vârstă de 29 de ani şi tatăl copilului evoluează "din rău în mai rău", potrivit apropiaţilor cuplului, şi asta din cauza geloziei lui Doru Tinca şi a dorinţei acestuia de a controla afacerile şi cariera artistei, scrie ziarulring.ro.

Se zvoneşte chiar că cei doi s-au separat deja, cântăreaţa şi logodnicul ei dormind în paturi separate de câteva luni.

"Nu înţeleg exact ce se întâmplă şi sper să fie doar un episod care să treacă de la sine. Copilul şi afacerile în care sunt asociaţi îi ţin acum împreună, altfel erau deja despărţiţi şi se vedeau doar la concerte. Nu mai împart acelaşi pat nici acasă, nici la hotel, iar când sunt împreună, vorbesc strictul necesar (...) Există dificultăţi grave între ei, dar pe plan profesional le merge bine.

Nu vor să renunţe la ce au construit şi, astfel, sunt nevoiţi să muncească împreună. Unul fără altul n-ar mai face aceiaşi bani, iar de suferit ar avea fiecare în parte şi cel mai mult fiul lor, Mihai. Deşi apartamentul în care locuiesc e cumpărat împreună, el vrea să se mute pentru o perioadă tot în zonă, cu chirie. A vrut, de câteva ori, să facă acest pas, dar s-a răzgândit de dragul lui Mihăiţă. Ar prefera soluţia asta pentru a nu se ajunge la violenţe fizice.
Amândoi sunt afectaţi, pentru că tensiunile au apărut încă de acum trei luni, chiar dacă în public au ascuns totul pozând într-un cuplu fericit,
" au declarat surse apropiate cuplului pentru ziarulring.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod