Vocea României!, vocea surpriză şi artistul pe care-l iubesc

M-am uitat aseară la "Vocea României!" şi, ce crezi, am descoperit o super voce din România şi l-am redescoperit pe Seal! Prima persoană despre care vorbesc este Sebastian Muntean, un tânăr

M-am uitat aseară la "Vocea României!" şi, ce crezi, am descoperit o super voce din România şi l-am redescoperit pe Seal! Prima persoană despre care vorbesc este Sebastian Muntean, un tânăr special, care a ales o piesă specială "Kiss from a Rose". A uimit juriul, ne-a uimit pe noi, este genial.

Asculta aici!

Plecând de la acest moment, mi-am adus aminte de Seal, bărbatul nici frumos, nici alb, nici mic, dar incredibil. De fiecare dată când citesc, îl ascult, îl văd pe Seal îmi dau seama că-l iubesc, dar nu ştiu de ce.

Acelaşi lucru mi-l spunea, mai devreme, o colegă. "Seal are ceva, nu ştiu ce, dar are!". Ca răspuns nu i-am spus decât atât: "Dacă te uiţi la el nu are nimic! Dacă deschide gura are tot".

Iată despre ce vorbesc:

După asemenea audiţii nu pot decât să le declar război Innei, Alexandrei Stan, llui Liviu Vârciu, TUTUROR FORMELOR FĂRĂ FOND. TUTUROR ARTIŞTILOR CARE NU AU NIMIC DE SPUS PE SCENĂ!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod