Ce se întâmplă cu Andreea Marin?

Pun această întrebare pentru că am senzaţia că ceva este în neregulă cu ea. Aparent totul este ok. Am avut ocazia să vorbesc cu diva vineri, la Gala Eva 10 ani, şi am găsit-o la fel de

Pun această întrebare pentru că am senzaţia că ceva este în neregulă cu ea. Aparent totul este ok. Am avut ocazia să vorbesc cu diva vineri, la Gala Eva 10 ani, şi am găsit-o la fel de preocupată de întrebările pe care i le-am pus, la fel de frumoasă şi, mai ales, la fel de apropiată de soţul ei.

Şi, totuşi, comportamentul vedetei din ultima vreme, apariţiile ei tot mai dese la TV, deşi anunţa că preferă să o lase mai moale din acest punct de vedere, criza de nervi de la B1 sau criza de plâns de ieri, de la TVR 2, sunt stări în care nu prea am fost obişnuiţi să o vedem pe divă.

Întotdeauna a fost discretă şi, mai mult decât atât, întotdeauna a ştiut să-şi managerieze sentimentele în aşa fel încât să nu-şi trădeze animozităţile pe care le are vizavi de celelalte persoane. Sigur, despre conflictul cu Mihaela Rădulescu se ştiau lucruri, însă multă lume îl trata ca pe un mit.

Acum, o găsesc pe Andreea Marin într-o pană acută de imagine. Am senzaţia că-şi caută cu disperare revenirea în atenţia publică, deşi este imposibil să spui că Andreea Marin nu mai este în vogă.
Discuţia aceasta am avut-o şi la birou.
Colegii cred că are probleme în căsnicie, eu sper însă să fie vorba despre promovarea intensă a proiectului Şcoala Mamelor, de care se ocupă în acest moment.

Şi totuşi? De ce nervi, de ce plâns?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod