Oana Zăvoranu, încă o gură de oxigen. Accidentul lui Huidu a dezlănţuit-o

Încă de la început vreau să subliniez faptul că niciun moment nu o să-i iau apărarea lui Huidu în acest post, însă cu fiecare literă o să o acuz pe Oana Zăvoranu pentru comportamentul ei.

Încă de la început vreau să subliniez faptul că niciun moment nu o să-i iau apărarea lui Huidu în acest post, însă cu fiecare literă o să o acuz pe Oana Zăvoranu pentru comportamentul ei. Fosta divă este una dintre vocile virulente la adresa cârcotaşului, care trece zilele acestea printr-o mare tragedie. Dacă de la Badea ne aşteptam la acest lucru, cunoscut fiind comportamentului lui, şi scuzabil fiind datorită faptului că încă mai prestează ceva în această media, pe Oana Zăvoranu jur că nu o înţeleg.



Cea care se crede o adevărată doamnă de comitet, vânează subiecte mai ceva ca piţipoancele, doar, doar o ajunge şi ea pe prima pagină. După ce a făcut-o lată rău în legătură cu Pepe, cu mama ei, cu toată lumea, Zăvo nu se potoleşte. Acum, o dată cu accidentul tragic în care este implicat Huidu, bruneta şi-a aduc aminte că are şi ea un conflict cu el şi iacătă cum se isterizează pe Facebook, căci în altă parte nu o mai primeşte nimeni. "Este vremea să dispară acest individ care nu foloseşte la nimic bun, doar mai atacă, înjură, bălăcăreşte şi omoară la propriu oameni nevinovaţi.
Mi-e silă, dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să-l îndure ăsta. Condoleanţe sincere fam. îndoliate"
, a scris ea pe pagina de Facebook.

De ce ne-ar interesa ce părere are Oana Zăvoranu despre acest subiect? De ce găseşte ea de cuviinţă să ne oripileze cu acest mesaj care nu poate decât să ne reamintească cine este şi ce poate?

Atunci când un om, duşman sau prieten, cunoştinţă sau rudă, trece prin ce trece Huidu, este de bun simţ, cel puţin să taci.

Ştiu că, Doamne fereşte, în Loganul roşu ar fi putut fi cineva apropiat mie sau vouă, însă, Slavă Domnului că nu a fost aşa! Ştiu că este o reacţie ca cea a Struţului, însă, nici nu cred că este bine să acuzăm, să arătăm cu degetul un om care este şi aşa distrus, sau o familie care nu are nicio vină. De plătit pentru moartea celor trei trebuie să plătească cineva, dar haideţi să aşteptăm rezultatele anchetei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod