Oana Zăvoranu, violată şi executată?

Ţi se pare ciudat... Ea zice că aproape a fost violată de proprietarul apartamentului în care stă, iar presa spune că a fost executată silit de cămătarul de la care a împrumutat peste

Ţi se pare ciudat... Ea zice că aproape a fost violată de proprietarul apartamentului în care stă, iar presa spune că a fost executată silit de cămătarul de la care a împrumutat peste 150.000 de euro. Este incredibil cât de multe lucruri poate să facă această domniţă şi este incredibil cum a reşit să decadă atât de tare.

Părerea mea sinceră este că Oana Zăvoranu trăieşte într-un film. Propriul ei film al cărui final nu-l poate scrie. Din comportamentul pe care-l are mie nu-mi inspiră decât minciună şi dorinţă nestăvilită de a fi mereu în prim plan, deşi rolul ei s-a terminat de mult.

Este trist pentru că Oana Zăvoranu a avut un început promiţător, talentul ei înnăscut pentru rolurile negative a fost recunoscut de toată lumea, iar perioada în care era angajata Pro-ului a fost una fructuoasă pentru vedetă.

Căderea a fost bruscă şi dacă-mi este permis să-mi spun părerea, cred ca vina exclusivă este a ei. A început, prea devreme, să se comporte şi să trăiască asemenea unui star de la Hollywood.

Oana Zăvoranu a întrecut de mult limita, este singură şi foarte tristă. Din păcate, însă, ea nu-şi dă seama!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod