În urma accidentului, Şerban Huidu pierde tot!

Inevitabilul s-a produs! Surse din interiorul televiziunii Prima TV dau ca sigură retragerea Cârcotaşului din viaţa publică. Acestea spun că cel mai probabil miercuri, Huidu va face anunţul

Inevitabilul s-a produs! Surse din interiorul televiziunii Prima TV dau ca sigură retragerea Cârcotaşului din viaţa publică. Acestea spun că cel mai probabil miercuri, Huidu va face anunţul oficial. Iată aşadar cum o fracţiune de secundă poate distruge o carieră, poate pune capăt unui drum construit în ani, poate spune STOP!

După o săptămână de chin, de acuzaţii, de nervi, apăsare psihică şi fizică, Şerban Huidu pare să se fi decis. Pleacă!

Am spus-o şi cu alte ocazii şi continuu să spun.

Personal îmi pare rău pentru el, pentru soţie şi, mai ales, pentru copii. Nimic din ce a fost până acum nu o să mai fie la fel. Din păcate, cei doi copii de 2 si 4 ani, au avut un tată până pe 16 octombrie 2011 şi de atunci au altul, chiar dacă arată la fel. Trebuie să fie înfiorător să duci pe umeri o asemenea dramă, după ce abia ce ai învăţat să mergi din nou, să vorbeşti şi să-ţi iubeşti familia.

Înţeleg şi punctul de vedere al oamenilor care-l vor după gratii pe Huidu, realizez că, Doamne fereşte, în locul acelor oameni din Logan puteau fi oamenii mei, familia mea, prieteni, ştiu că una este să gândeşti la rece şi alta să fii implicat.

Cu toate astea, noi cei care putem să gândim la rece, cred că ar trebui, măcar, să nu-l acuzăm. Nu trebuie să ne declarăm apărătorii lui Huidu, dar am face bine să nu aruncăm cu pietre gratuit. Este vinovat, clar, dar oare este singurul? Oare familia care l-a văzut legumă pe patul de spital din Viena, prietenii care abia i se puteau adresa acum câteva luni pentru că era un copil în trup de bărbat, aceştia nu s-au gândit că Şerban Huidu nu trebuie să conducă?

E drept, medicii, nu i-au interzis, dar nici nu i-au spus: "Huidule, urcă-te mâine la volan!".

Soţia care, probabil, ştie cel mai bine ce s-a întâmplat în toată perioada aceasta, de ce nu a spus STOP? Fratele care acum îl duce peste tot fără probleme, de ce nu s-a oferit şi în acea zi malefică de 16 octombrie să-l ducă cu maşina? Faza cu: "Era încăpăţânat şi nu voia să asculte!", lasă-mă să spun că în aceste condiţii chiar nu contează.

Iată, aşadar, câţi alţi potenţiali vinovaţi sunt! Ce facem, îi arestăm pe toţi? Eu cred că Huidu plăteşte deja şi o să plătească toată viaţa!!!! Justiţia o să-şi facă datoria, cu siguranţă, pedeaspa şi-o va primi, pentru că, repet, o merită.

Eu zic că e suficient!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod