Ilie Năstase, scandal de faţă cu Regele Mihai

Fostul tenismen a fost invitat alături de iubita lui, Brigitte Sfăt, la Opera Română, unde aseară a fost susţinut concertul în cinstea Regelui, la împlinirea vârstei de 90 de ani. Aici,

Fostul tenismen a fost invitat alături de iubita lui, Brigitte Sfăt, la Opera Română, unde aseară a fost susţinut concertul în cinstea Regelui, la împlinirea vârstei de 90 de ani. Aici, Năstase a fost enervat la maxim de organizatori care, în lipsă de spaţiu şi idei, au fost nevoiţi să-l ridice pe tenismen de pe scaun, pentru a le face loc unor oficialităţi din străinătate.

"Am primit invitaţie de la Casa Regală, am intrat în sală, dar ne-au ridicat de pe locuri. Ne-au spus că sunt rezervate pentru oficialităţi din străinătate.

E inadmisibil aşa ceva", a spus supărat Ilie Năstase, în timp ce ieşea la braţ cu Brigitte din sală.

Bunăoară iată cum reuşim să ne facem de râs de fiecare dată când vine vorba de organizarea unor evenimente cu ştaif. Din punctul meu de vedere, Ilie Năstase, cam certăreţ în ultima vreme, a cam avut dreptate aici. Nu este posibil să arăţi atâta indiferenţă pentru o legendă a sportului din România. Dacă nu mai aveau deloc locuri, ce făceau, îl ridicau şi pe Rege de pe scaun?

Trist!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod