Video: Teo Trandafir, primul interviu pentru prietenul Tomulescu

Vedeta TV a acceptat, în sfârşit, să vorbească deschis despre temerile şi perioada proastă prin care a trecut. Cel care a reuşit performanţa este fostul ei coleg, Sebastian Tomulescu, omul

Vedeta TV a acceptat, în sfârşit, să vorbească deschis despre temerile şi perioada proastă prin care a trecut. Cel care a reuşit performanţa este fostul ei coleg, Sebastian Tomulescu, omul care de peste 15 ani îi este alături, în calitate de prieten.

Dacă ar fi să mă întrebe cineva ce am crezut despre noua Teo, pot spune clar că sechelele încă există. Chiar dacă ne-a obişnuit cu firea ei vulcanică, cu gesturile ei multe şi cu spiritul de glumă prezent permanent în discuţie, de data aceasta mi s-a părut totul puţin exagerat.

Până la urmă, însă, dacă stau bine să mă gândesc, nici nu ar avea cum să fie altfel.

Teo încearcă din răsputeri să demonstreze că este bine, că s-a refăcut, că problemele au dispărut. Mai mult decât atât, vedeta vorbeşte parcă cu prea multă detaşare despre noua intervenţie chirurgicală care o aşteaptă, ca şi cum ce urmează ar fi un fleac.

Cea mai emoţionantă parte a interviului a fost evident cea în care a apărut Maia, fetiţa vedetei. Întotdeauna am spus că aceasta este un copil special, are ceva din strălucirea unui geniu. Îşi alege cu mare atenţie cuvintele, dar este evident că nu face un efort în acest sens.

Maia i-a făcut cea mai frumoasă declaraţie de dragoste mamei ei: "Am fost trimisă din cer pentru tine!".

Urmăreşte aici interviul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod