Simona Ex-Dichiseanu îl loveşte frontal pe Măruţă

Un nou scandal mediatic dat, de data aceasta, între două personaje mai puţin obişnuite şi "tocite" de acest monden oarecum virusat al ţării noastre a izbucnit zilele trecute. Personaje

Un nou scandal mediatic dat, de data aceasta, între două personaje mai puţin obişnuite şi "tocite" de acest monden oarecum virusat al ţării noastre a izbucnit zilele trecute. Personaje principale sunt Cătălin Măruţă şi Simona Florescu, ex-Dichiseanu.

Actuala soţie a unui grec plin de bani, Simona Florescu, a considerat că are spatele foarte bine asigurat şi, spre deosebire de dăţile trecute, a trecut la atac împotriva lui Măruţă.

Mă rog şi Măruţă ar cam merita-o după ce de câteva luni bune a tocat-o mărunt şi susţinut pe duduia Florescu.

În fine, zilele trecute, Simona a răbufnit pe pagina ei de Facebook. "Măruţă, mai povesteşte oamenilor şi despre viaţa ta, ca de exemplu idila ta cu doamna Augusta Lazarov, doar tu mi-ai povestit într-o pauză de filmări cum te-a prins cu alta şi te-a iertat".

Mărturisirea a fost făcută la o zi după ce Măruţă, împreună cu Ioniţă de la Clejani, s-au dus în faţa casei ei şi i-au cântat piesa "Ia-ţi mireasă ziua bună"! Această întâmplare a enervat-o la maxim pe blonda domniţă şi, drept răzbunare, a pornit la fapte.

Vezi mai jos despre ce este vorba!


Zestre si alai pentru doamna ex-Dichiseanu pe happyhour.protv.ro

Personal, am fost şocată de această ieşire a fostei doamne Dichiseanu care ne-a obişnuit cu felul său împăciuitor şi cu firea sa retrasă. Stau şi mă gândesc dacă nu cumva până acum a fost pusă în dificultate de notorietatea fostului ei soţ şi acum se simte liberă să devină... vedetă.

Doamna Simona Florescu ex-Dichiseanu, actuală Tombros, staţi liniştită, sunteţi vedetă...

Deocamdată doar la dumneavoastră acasă, dar cine ştie...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod