Ce se mai distrează doamnele pe manele!

Din capul locului o să spun că nu am nicio problema cu niciun stil muzical. Nu sunt genul, fals dacă vrei, care-şi pune mâinile la urechi atunci când aude muzică populară, manele, muzică

Din capul locului o să spun că nu am nicio problema cu niciun stil muzical. Nu sunt genul, fals dacă vrei, care-şi pune mâinile la urechi atunci când aude muzică populară, manele, muzică lăutărească, etc. Am capacitatea de a asculta orice, oricând, chiar dacă nu întotdeauna îmi face plăcere. Ascult, asta e...

Urăsc, însă, oamenii care fie că sunt întrebaţi, fie că nu sunt întrebaţi, ţin neapărat să te anunţe că: "Eu urăsc manelele. Nu le ascult şi nici nu-mi plac oamenii care o fac!".

Genul acesta de persoane, crede-mă, sunt mai rele decât cele care ascultă pur şi simplu. Am avut de foarte multe ori ocazia să mă întâlnesc în diferite ocazii cu oameni care nu recunosc nimic din ceea ce le place să facă. Am văzut oameni care anunţau sus şi tare că nu beau alcool, dar la petreceri se îmbătau până cădeau sub masă, sau am văzut oameni care afirmau sus şi tare că nu ascultă manele, iar dimineaţa la patru erau sus pe mese, cu buricul la vedere.

Dacă ai să crezi că din această categorie de oameni fac parte numai anonimii, lasă-mă să-ţi spun că te înşeli.

Multe persoane publice, politicieni, femei de afaceri, artişti adoră acest stil de muzică atât de hulit aparent de toată lumea. Mihaela Borcea, fosta soţie a finanţatorului de la Dinamo, tocmai ce a fost surprinsă zilele trecute dansând şi cântând pe muzica lui Adrian Copilu' Minune!

Mihaela Borcea si-a gasit alinarea in muzica si dans pe happyhour.protv.ro

Dragele mele, recunoaşteţi ce sunteţi şi cine sunteţi. Ce spune lumea este, evident, neimportant. Importante sunteţi voi şi, cel mult, oamenii cărora le pasă de voi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod