Rona Hartner, în chiloţi la Veneţia

Protagonista filmului "Poulet aux Prunes", cea despre care Vadim Tudor a spus la un moment dat că este amanta lui Emil Constantinescu, s-a dat în mare spectacol pe covorul roşu de la Veneţia. În

Protagonista filmului "Poulet aux Prunes", cea despre care Vadim Tudor a spus la un moment dat că este amanta lui Emil Constantinescu, s-a dat în mare spectacol pe covorul roşu de la Veneţia. În calitate de invitat la festivalul de film, Rona Hartner a considerat necesar să-şi facă o intrare trimfală: îmbrăcată într-o rochiţă roz, actriţa a executat o serie de piruete care i-au lăsat la vedere mândreţe de chiloţei şi de celulită.

După ce şi-a dat seama de fapta comisă, Rona şi-a dus mâna la frunte, semn că nu a fost foarte încântată de ce a făcut.

Probabil că şocul i-a trecut destul de repede, ea fiind obişnuită să apară în ipostaze nu tocmai ortodoxe. Să ne amintim în ce împrejurări a devenit ea cunoscută.

Multă vreme, despre Rona Hartner s-a spus că ar fi amanta fostului preşedinte Emil Constantinescu. Mai târziu, ea a elucidat misterul şi a explicat cum s-a născut acest zvon: "Idila cu Emil Constantinescu a fost aranjament, iar amantlâcul a fost pus la cale la propunerea lui Corneliu Vadim Tudor. Tocmai avusesem mare succes cu un film în Franţa şi secretarul lui Corneliu Vadim Tudor mi-a propus să mă facă vedetă în România", explica actriţa la un moment dat.

Foto: Splash News

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod