Aşa mamă, aşa fiică. Mărioara Zăvoranu vorbeşte despre cum şi-a pierdut virginitatea!

Stimabila doamnă Zăvoranu face dezvăluiri din ce în ce mai tari, nu cumva să rămână în spatele fiicei ei, la fel de sinceră şi dispusă să împartă totul cu toată lumea. Ei bine, iată

Stimabila doamnă Zăvoranu face dezvăluiri din ce în ce mai tari, nu cumva să rămână în spatele fiicei ei, la fel de sinceră şi dispusă să împartă totul cu toată lumea. Ei bine, iată că aseară, în prima ediţie a emisiunii Cancan TV, mama Oanei Zăvoranu a povestit cum şi-a pierdut ea virginitatea, şi cât de rău se simţea că trebuie să stea goală în faţa băiatului de care era îndrăgostită, Zăvoranu, bărbatul care i-a fost soţ de două ori.

Din mărturisile ei, afăm că episodul s-a întâmplat pe vremea când era în liceu şi că după câteva luni, când deveniseră amândoi experţi în sex, s-a întâmplat şi să rămână însărcinată.

Regretă şi astăzi că nu a păstrat copilul, însă erau prea tineri pentru asta.

"Felul lui de a fi era deosebit. M-a iubit foarte mult, venea seara şi mă lua de la liceu, ne îndragostiserăm, ne plimbam prin parcuri. Nu stăteam împreună, eram tot fată mare şi m-a dus la un prieten de-al lui, în Floreasca"
, a povestit ea la CANCAN TV.

"Prima noapte a fost cu sentimente amestecate, totul vine de la sine. Eram în dormitorul lui, mai neştiutori, eu eram mai stângace, nu ai cum să iei lectii, totul porneşte natural.

Mi-era jenă sa fiu goală. A fost cu lumina stinsă, mai aveam şi eu o idee vagă din cărţi, dar una e să fie din filme şi alta să trăieşti. Pe mine nu mă încântă lumânări pe marginea căzii sau alte prostioare. A venit o pace sufletească, o relaxare teribilă", a mărturisit mama Oanei Zăvoranu la CANCAN TV.

Să vedem cu ce declaraţii senzaţionale va ieşi Oana mâine. Lupta dintre cele două Zăvorance este foarte, foarte dură  şi nici una dintre ele nu este dispusă să piardă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod