Nicoleta Luciu face bani cu tripleţii

A uimit toată România când a anunţat că va naşte tripleţi. La început a zis că s-a întâmplat pur şi simplu, pentru ca mai apoi să declare că a făcut stimulare, de teamă că trece

A uimit toată România când a anunţat că va naşte tripleţi. La început a zis că s-a întâmplat pur şi simplu, pentru ca mai apoi să declare că a făcut stimulare, de teamă că trece concediul şi ea nu mai rămâne însărcinată.

În câteva cuvinte, fosta asistentă a lui Teo şi fosta iubită a lui Maxer, inocentă şi tăcută, a devenit una dintre mamele de profesie din România. Vremea când poza în Playboy, când i se vedea lenjeria intimă la televizor, când spunea mai multe prostii, decât lucruri folositoare, a trecut, acum ea fiind actriţă de succes care, în timpul liber, schimbă scutece.

Mai mult decât atât, vedeta adoră să împărtăşească şi cu noi sentimentele pe care le trăieşte.

Bunăoară, mâine vedeta ne va primi în cabinetul în care face ecografia şi ne va împărtăşi stări, sentimente, fapte care se întâmplă atunci când eşti însărcinată cu tripleţi.

Bunăoară, se vede treaba că Nicoleta s-a maturizat din toate punctele de vedere. Face bani din orice, chiar şi din sarcina aceasta care, indiferent de ce spune toată lumea, este unicat în lumea mondenă. Doamne fereşte să devină un trend!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod