Cine se laudă că s-a culcat cu 4 femei în aceeaşi zi?

N-o să-ţi vină să crezi, dar este chiar politicianul Corneliu Vadim Tudor. Plin de zel aşa cum îl ştim, cu o părere foarte bună despre propria persoană, politicianul, poetul, Vadim Tudor a

N-o să-ţi vină să crezi, dar este chiar politicianul Corneliu Vadim Tudor. Plin de zel aşa cum îl ştim, cu o părere foarte bună despre propria persoană, politicianul, poetul, Vadim Tudor a mărturisit că este, în continuare, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

"Nu iau pastile. Sunt un bărbat care s-a culcat cu patru femei pe zi. Am fost o forţă a naturii toată viaţa mea.

Am fost aruncător de suliţă, am fost aruncător de disc, rugbist.

Şi acum fac exerciţii fizice, nu e o problemă, asta e fibra mea.

Tata oltean, bunicul - primarul sârb al Braşovului, deci am şi sânge sârbesc. Deci am o combinaţie infernală de sânge. E greu să răpui un om ca mine şi nu mă las".

Stau şi mă întreb, de ce au bărbaţii ajunşi la o anumită vârstă această dorinţă intrinsecă de a face mărturisiri cu tentă sexuală despre propria persoană.

Dacă stăm bine să ne gândim, şi la 60 de ani fac ca la 16, atunci când, înconjuraţi de cei mai buni prieteni, povestesc cât sunt ei de buni la pat, deşi mulţi dintre ei sunt încă virgini.

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul domnilor respectuoşi de 60 de ani, doar că în cazul lor nu se mai pune problema de virginitate, ci de...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod