Nunta lui Borcea sau a lui Bercea? Kitsch şi prost gust!

Sincer, nu ştiu ce să mai cred. Am încercat ieri să mă uit la ştiri, la o televiziune de ştiri, să văd cum mai e cu Irene, ce se mai aude de pensii, de salarii, de tăieri, de ajustări. Pe

Sincer, nu ştiu ce să mai cred. Am încercat ieri să mă uit la ştiri, la o televiziune de ştiri, să văd cum mai e cu Irene, ce se mai aude de pensii, de salarii, de tăieri, de ajustări. Pe Antena 3 văd nunta lui Borcea, breaking news, pe Realitatea văd nunta lui Borcea, breaking news. Doar d'asta avem televiziuni ştiri, să vedem nunţi, înmormântări, tăieri de moţ şi botezuri. DD şi-a făcut bine treaba.

Tot ieri am trecut prin Pipera, am avut treabă ca omul în Băneasa si m-am coţopenit prin localitatea baştanilor, care ieri se transformase la propriu în localitatea televiziunilor şi a gurilor cască.

În afara acestor aspecte despre care am vorbit mai sus, nu pot să nu mărturisesc că ieri am asistat la un spectacol grotesc în care non-valorile, kitsch-ul, prostul gust, lipsa de stil, parvenitismul au făcut legea.

Am văzut o mireasă de la care mă aşteptam la mult, mult mai mult, am văzut o suită de bodyguarzi care au păzit limuzina în care s-a dus Borcea la naş, şi de la naş la biserică. Sunt aceeaşi bodyguarzi care au blocat bulevardul Pipera în timp ce boss-ul care i-a tocmit ieşea din curtea vilei la bordul limuzinei care trebuia să-l ducă fix până la altar. Am văzut un naş, Gigi Becali, care nu s-a abţinut nici de data asta şi s-a dat în mare spectacol. Am văzut un mire proaspăt vopsit, ca să pară mai tânăr în costumul alb şi cu papionul roşu la rever.

La intrarea în biserică am zărit mireasa care, vorba unei prietene de pe Facebook, părea mai degrabă un travestit, şi o rochie pe cât de scumpă, pe atât de kitsch.

Trebuie să recunosc că mă gândeam că nunta o să fie una în stilul lui Bercea Mondialul, dar nu mă aşteptam să-l şi întreacă.

În tot acest tăvălug de lucruri pompoase, dar de prost gust, am remarcat însă două elemente care m-au uns pe suflet: o naşă discretă, aşa cum ne-a şi obişnuit Luminiţa Becali, şi o piesă incredibilă la valsul miresei, denumită "El tiempo de vals".

În rest...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod