Video: Capatos blocat în Amsterdam! Bianca şi Bote circ în direct

Iată cum se demonstrează încă o dată chestia aia cu pisica şi cu şoarecii: "Când pisica nu e acasă, şoarecii joacă pe masă". Cam asta s-a întâmplat în ediţia de aseară a emisiunii "Un

Iată cum se demonstrează încă o dată chestia aia cu pisica şi cu şoarecii: "Când pisica nu e acasă, şoarecii joacă pe masă". Cam asta s-a întâmplat în ediţia de aseară a emisiunii "Un show păcătos". În lipsa moderatorului Dan Capatos, care nu a reuşit să se întoarcă la timp în ţară de la Amsterdam, producătorul emisiunii a fost nevoit să găsească soluţia de rezervă. Stoian, Crudu, Drăguşanu şi... bineînţeles, acest one man show, Botezatu.

Oare când se vor plictisi sau vor înţelege oamenii aceştia că această poveste siropoasă Bianca - Bote nu mai are de multă vreme farmec? În plus, mi se pare trist să încerci, în continuare, să păcăleşti poporul cu televizorul.

Mascată ca o invitaţie şi o discuţie normală, într-o situaţie de criză, ediţia de aseară  nu avut decât scopul să-l ţină pe telespectator în faţa televizorului şi să vadă nimic.

Nimic, în acest caz, înseamnă să-i vezi pe Bote şi pe Bianca, ca la piaţă, cum se ceartă şi se contrează pe aceleaşi vechi subiecte. Penibilul devine şi mai penibil, ştiut fiind faptul că între ei a fost business şi nimic altceva. Să ne amintim ce a zis Columbeanu, la un moment dat: "Am vrut o tânără frumoasă, sănătoasă şi deşteaptă, să-mi facă un copil!".

Această poveste, Botezatu-Bianca nu a fost prea departe, excepţie fiind numai copilul, care nu a fost niciodată o miză pentru niciunul dintre protagoniştii serialului. Îmi permit să cred că aici a fost o strategie de genul: "Draga mea, eu te fac vedetă, tu faci frumos la braţul meu!".

Draga mea = Bianca Drăguşanu
Eu = Cătălin Botezatu

Video aici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod