Liviu Vârciu, atac la Mantea sau farsă?

Iar a intrat în peisaj irezistibilul Vârciu. Paparazzi l-au surprins într-o parcare subterană în timp ce se giugiulea, alerga, juca cu Andreea Matea. Ziariștii spun că se naște o idilă între

Iar a intrat în peisaj irezistibilul Vârciu. Paparazzi l-au surprins într-o parcare subterană în timp ce se giugiulea, alerga, juca cu Andreea Matea. Ziariștii spun că se naște o idilă între cuceritorul numărul 1 al României și co-prezentatoarea Cancan TV, de la Kanal D.

Mie îmi sună a farsă. Sinceră să fiu din pozele publicate de Cancan se vede clar că cei doi... amorezi cam stăteau la poză. În plus, știm cum se... fabrică multe dintre materialele acestea gen paparazzi.

În funcție de prieteniile pe care le avem cu vedetele, aranjăm la o bere ca ei să stea frumos la poză și noi să le tragem niște poze incendiare. Astfel trece luna, mai luăm și noi niște bani și ei puțină popularitate.

În plus, privirile complice ale lui Vârciu din poze, nu fac decât să-mi confirme acest lucru. Sper să nu fie așa, sper ca Liviu Vârciu să-și găsească jumătatea, de data această gata lansată, că să ne scutească de încă o vedetuță de carton: vezi Adelina Pestrițu sau Andreea Bododel.

În fine, ar fi interesant de văzut cum reacționează Adelina, veșnica fostă soție a crainului constănțean.

Așadar, iată că se mai naște o poveste siropoasă sau un amor pe genunchi în showbizz-ul autohton. Așteptăm lacrimile, insultele, secretele murdare și finalul... mereu în coadă de pește!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod