Victor Slav, sătul de Bianca, vrea înapoi la Anda

Victor Slav a ajuns la capătul răbdării. Sătul de scandaluri şi de presiunea mediatică pe care Bianca le-a adus în viaţa lui, prezentatorul de la Meteo pare hotărât să divorţeze, după

Victor Slav a ajuns la capătul răbdării. Sătul de scandaluri şi de presiunea mediatică pe care Bianca le-a adus în viaţa lui, prezentatorul de la Meteo pare hotărât să divorţeze, după numai o lună şi jumătate de căsătorie.

Potrivit click.ro, Victor Slav s-a plâns prietenilor că nu mai suportă stresul şi situaţiile în care soţia sa l-a pus în nenumărate rânduri şi că intenţionează să divorţeze cât mai curând. Surse apropiate vedetei susţin că Victor ar fi luat această decizie cu mult timp înainte ca Bianca să ajungă şi ea la aceeaşi concluzie.

"Victor se simte folosit. Este ca o marionetă în relaţia cu Bianca. Cea care a greşit de la început este ea. Bianca se pare că încă se mai întâlneşte cu Adrian Cristea, ba chiar Victor i-ar fi văzut împreună şi asta a fost picătura care a umplut paharul. De când s-a întors din Dubai, s-ar fi întânlit de mai multe ori cu fostul iubit, lucru care l-a scos din sărite pe Victor. Lucrurile au degenerat şi de câteva zile se ceartă fără perdea. Scandalurile sunt tot mai intense", au declarat apropiaţi ai prezentatorului ProTv pentru click.ro.

Se zvoneşte chiar că Victor plănuieşte să se întoarcă la relaţia cu Anda Adam, prezentatorul fiind văzut recent când intra cu maşina în subsolul blocului în care locuieşte Anda şi unde cei doi au locuit împreună.

Pentru Cancan.ro, Anda Adam a recunoscut că ţine legătura cu soţul Biancăi.

Victor nu este obişnuit cu haosul şi de când e cu Bianca numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru că a stat şase ani cu mine. În cine altcineva să aibă încredere? E un om foarte mişto. Dacă-mi dă telefon la 3 noaptea, merg după el oriunde”, a povestit cântăreaţa. Referitor la un mesaj pe care Victor i l-a trimis şi care a reprezentat motiv de ceartă în cuplul Victor-Bianca, artista a comentat: “Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp: <Ce faci, eşti ok? Nu mai suport presiunea.
Îmi vine să plec în lume>. Eu i-am răspuns că şi eu vreau acelaşi lucru! Probabil, asta a găsit Bianca în telefonul lui!”

Cu toate acestea, Anda Adam spune că nu mai are sentimente pentru Victor Slav şi că nu-şi doreşte să reia relaţia cu acesta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod