Ştefan Stan a înlocuit-o pe Mantea cu Vica lui Piţurcă

Veşti proaste pentru admiratoarele lui Ştefan Stan: câştigătorul de la "Vocea României" are o nouă iubită. Cântăreţul a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro în ipostaze tandre cu fosta

Veşti proaste pentru admiratoarele lui Ştefan Stan: câştigătorul de la "Vocea României" are o nouă iubită. Cântăreţul a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro în ipostaze tandre cu fosta iubită a lui Victor Piţurcă, Vica Blochina.

Cei doi amorezi au fost văzuţi într-o cafenea cochetă din Capitală, gesturile tandre demonstrând că între ei este mai mult decât o frumoasă prietenie. Contactat telefonic, Ştefan Stan le-a răspuns jurnaliştilor WOWbiz.ro: "Suntem prieteni! Care-i problema?".

Zvonurile legate de relaţia dintre artist şi fosta balerină au fost confirmate şi de câteva fotografii postate de frumoasa blondă pe Facebook.

Vica, mamă a unui băieţel de 4 ani, apare alături de "Vocea României", la grătar, şi de câţiva prieteni. "Sunt fericită că sunt înconjurată de oameni minunaţi! Am avut parte de cea mai relaxantă ieşire cu prietenii. Ne-am distrat la maximum, am dansat, am băut, am mâncat (Ştefan s-a ocupat de grătar), Mădălina (o prietenă, n.r.) a fost cu voia bună... Mi-am încărcat bateriile pentru o nouă săptămână de muncă!", a scris Vica pe contul ei de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod