Viaţa lui Teo Trandafir, schimbată radical după operaţie

Profilul acestui blog invită clar la dezbateri şi nu la laude, însă, de fiecare dată când sunt pusă în faţa unui subiect sau unui om care merită, schimb macazul fără să stau pe gânduri.

Profilul acestui blog invită clar la dezbateri şi nu la laude, însă, de fiecare dată când sunt pusă în faţa unui subiect sau unui om care merită, schimb macazul fără să stau pe gânduri. Fără false aprecieri sau discursuri ieftine spun că o apreciez pe Teo Trandafir. Nu este omul perfect, probabil că nici nu îşi doreşte şi nici nu o să ajungă acolo pentru că este imposibil. Este un om care merită, care a greşit, care a plătit şi care, în sfârşit, pare să-şi fi găsit fericirea.

Zilele trecute anuţa că se mărită cu un bărbat pe care, culmea, l-a cunoscut pe Facebook.

"Este adevărat că urmează să mă mărit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit până acum şi cred că Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca să înţeleg că, dacă îţi înveţi lecţia, toate căile ţi se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public pentru că el nu schimbă nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine întâlnirea şi evenimentul în sine au reprezentat şi reprezintă în continuare adevărate revelaţii. Sunt sigură că cei care vor afla îmi vor împărtăşi bucuria şi vor înţelege de ce nu vrem să facem din asta un eveniment de presă.
Sunt foarte mândra de partenerul meu, dar el este o persoană privată pe care nu aş vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment"
, a declarat Teo Trandafir pentru Mediafax.

Iată, aşadar că după furtună iese categoric şi soarele!

Felicitări şi casă de piatră!

Profilul acestui blog invită clar la dezbateri şi nu la laude, însă, de fiecare dată când sunt pusă în faţa unui subiect sau unui om care merită, schimb macazul fără să stau pe gânduri. Fără false aprecieri sau discursuri ieftine spun că o apreciez pe Teo Trandafir. Nu este omul perfect, nici nu îlşi doreşte şi nici nu o să ajungă acolo pentru că este imposibil.
Este un om care merită, care a greşit, care a plătit şi care, în sfârşit, pare să-şi fi găsit fericirea.

Zilele trecute anuţa că se mărită cu un bărbat pe care, culmea, l-a cunoscut pe Facebook. "Este adevărat că urmează să mă mărit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit până acum şi cred că Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca să înţeleg că, dacă îţi înveţi lecţia, toate căile ţi se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public pentru că el nu schimbă nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine întâlnirea şi evenimentul în sine au reprezentat şi reprezintă în continuare adevărate revelaţii.

Sunt sigură că cei care vor afla îmi vor împărtăşi bucuria şi vor înţelege de ce nu vrem să facem din asta un eveniment de presă. Sunt foarte mândra de partenerul meu, dar el este o persoană privată pe care nu aş vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment", a declarat Teo Trandafir pentru Mediafax.

iată, aşadar că după furtună iese categoric şi soarele!

Felicitări şi casă de piatră!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod