Cătălin Măruţă, sfidat de Ioana Călugăreanu

Sinceră să fiu nu am văzut în viaţa mea un om mai încăpăţânat ca Ioana Călugăreanu. Fiica marei artiste Anda Călugăreanu este exemplul clar de om, care indiferent de ajutorul care-i este

Sinceră să fiu nu am văzut în viaţa mea un om mai încăpăţânat ca Ioana Călugăreanu. Fiica marei artiste Anda Călugăreanu este exemplul clar de om, care indiferent de ajutorul care-i este acordat, nu vrea sub nicio formă să iasă dintr-ale ei.

Lăsând la o parte strategia Pro-ului, audienţa şi orice alt avantaj care ar putea veni pe direcţia asta, Cătălin Măruţă prin intermediul emisiunii pe care o prezintă a încercat să ajute un om care cântărea aproape 200 de kilograme.

Au dus-o la cel mai bun antrenor, i-au făcut cel mai uşor regim (normal, uşor date fiind conditiile), au dus-o la cel mai bun medic, şi la cel mai bun stomatolog, ea neavând decât obligaţia să facă fix ce zic oamenii ăia.

Aiurea, duduia Ioana tot cu ale ei... Fumat, băut cafea şi, din când în când, câte un fast-food.

Categoric, nu a recunoscut niciodată, chiar dacă dovezile video pe care le-a primit au arătat de fiecare dată grava eroare în care se află.

Miza a fost mare, 1000 de euro, mai ales pentru un om aflat la limita supravieţuirii, însă nici acest lucru nu a motivat-o pe copila de... 30 şi de ani.

Este incredibil cum un om poate să-şi refuze, în primul rând, sănătatea pe care, fie vorba între noi, încearcă unii să i-o dea gratis.
Suntem obişnuiţi prost şi de aici ni se trag toate! Ca Ioana Călugăreanu sunt mulţi oameni, poate sprea mulţi...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod