Mihaela, Cristi, Alina: Trio Borcea, în acţiune

Mi se pare senzaţional episodul soţilor Borcea care, după cum se vede, sunt trei: Mihaela, Alina şi Cristi. Aflat la necaz, operat direct pe... cordul oprit, finanţatorul de la Dinamo este

Mi se pare senzaţional episodul soţilor Borcea care, după cum se vede, sunt trei: Mihaela, Alina şi Cristi. Aflat la necaz, operat direct pe... cordul oprit, finanţatorul de la Dinamo este susţinut şi de actuala şi de fosta. În plus, dacă este să ne uităm cu atenţie, mai mult de fosta decât de actuala. Sigur, Alina stă cu el la spital într-o rezervă de lux, însă purtătorul de cuvânt oficial este, încă, Mihaela. Nu văd nicio schimbare aici, poate doar de statut, dar cine se mai împiedică astăzi în acte, în afară de...

DNA.

Sigur, probabil că nu este nicio legătură între brusca operaţie şi apropiatul verdict pe care pacientul îl aşteaptă din partea judecătorilor, însă episodul merită amintit, aşa de dragul... istoriei personale a milionarului.

În fine... Revenind la subiect, mi se pare fantastic să văd cum, în România, oamenii divorţaţi pot fi civilizaţi şi se pot comporta, mai ceva ca o familie. Dacă nu ar fi semne de întrebare grave vizavi de toate evenimentele care s-au întâmplat în ultima vreme în familia lui Cristi Borcea, chiar aş îndrăzni să spun că Ilie şi Amalia Năstase au fost invinşi la capitolul decenţă de familia Borcea, în ceea ce priveşte divorţul .

Dată fiind, însă, situaţia juridică, financiară, cum o fi ea, prefer să-mi opresc entuziasmul şi să spun doar că mafia italiană ar muri de foame în România.

Să aveţi o zi plăcută, dragelor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod