Costi Ioniţă, succesul unui manelist

Fostul component al trupei Valahia este, poate, una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Medic stomatolog de profesie, Costi Ioniţă a încercat în muzică şi reuşit. De la

Fostul component al trupei Valahia este, poate, una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Medic stomatolog de profesie, Costi Ioniţă a încercat în muzică şi reuşit. De la Suzana, Banana şi Roxana, Ioniţă a ajuns fix la Eurovision. Gloria absolută, însă, a câştigat-o din manele şi, evident, de aici au venit banii pe măsură.

Astăzi, Costi se laudă cu o carieră strălucitoare în afară, unde compune pentru nume sonore din showbizz-ul internaţional, Shaggy sau Pitbull, dar şi cu un look nou, revoluţionar.

Piesele de rezistenţă, ochelarii de soare.

Acum le-a mai dat o palmă celor care îi critică cu piesa lui, "un fel de zacuscă românească", după cum spunea un coleg de-al lui de branşă. Să vedem ce face în Baku, dar am presimţirea că nu va fi chiar atât de rău.

Bunăoară, iată dovada clară că perseverenţa câştigă întotdeauna. A fost luat la mişto, a fost manelist, a fost hulit, dar nu s-a lăsat, iar astăzi poate să spună că este un om realizat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod