Cătălin Botezatu atacă din nou. Iar şi-a adus aminte de Mihaela Rădulescu

Face ce face designerul şi mai apare puţin pe la TV. Să nu crezi că realizează o colecţie sau regizează vreun show, nici pe departe, îşi mai aduce aminte de Mihaela Rădulescu şi, dându-şi

Face ce face designerul şi mai apare puţin pe la TV. Să nu crezi că realizează o colecţie sau regizează vreun show, nici pe departe, îşi mai aduce aminte de Mihaela Rădulescu şi, dându-şi seama că acest lucru înseamnă prima pagini, declară că este îndrăgostit nebuneşte de ea.

"Cap de listă este întodeauna Mihaela Rădulescu. Cred că nu există bărbat în România care să nu fi avut vreodată un vis de orice fel cu Mihaela Rădulescu. Însă respectul pe care îl port cuplului Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil este enorm, dar cum spuneam, niciodată nu se ştie", a  spus Cătălin Botezatu la Kanal D.

Exact cum spune, Botezatu.

Grupul admiratorilor Mihaelei Rădulescu este enorm, ce s-ar întâmpla acum dacă toţi bărbaţii ar începe să-şi strige iubirea pentru ea? Ce-ar zice Dani? Ce-ar zice Andreea Marin?

Incredibil acest domn Cătălin Botezatu! Se vede de la o poştă că dependenţa lui de prima pagină a ziarelor este mai ceva ca dependenţa Biancăi Drăguşanu de bărbaţii cu bani.

Bine că nu mai sunt împreună, că ar fi ieşit mare răzmeliţă! Pentru pagini, nu pentru bărbaţi... bineînţeles!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod