Şocant: Încă o familie distrusă de droguri!

Lumea RAPP-ului românesc a fost, din nou, lovită de moartea albă. Fratele lui Puya, membrul trupei LA FAMILIA, a fost găsit mort în Italia. Descoperirea pe care au făcut-o anchetatorii a fost

Lumea RAPP-ului românesc a fost, din nou, lovită de moartea albă. Fratele lui Puya, membrul trupei LA FAMILIA, a fost găsit mort în Italia. Descoperirea pe care au făcut-o anchetatorii a fost şocantă, însă, în acelaşi timp, venită ca o confirmare: lângă cadavrul lui Alex Gărdescu s-a găsit o seringă, posibil cea care-l şi... omorâse. Cunoscut ca fiind un consumator de stupefiante, în cazul fratelui artistului se bănuieşte că o supradoză i-a fost fatală.

Apropiaţii spun că bărbatul trecea printr-o perioadă foarte grea, după ce s-a despărţit de soţia sa şi nu-şi mai văzusr fetiţa de o perioadă bună de timp.

Iată, aşadar, cum moartea albă a mai luat o viaţă.

Este incredibil cum, fără să se gândească nici măcar o secudă, există oameni care-şi dau viaţa pentru o doză, pentru încă o doză. Despre Alexandru Gărdescu se poate spune orice, mai puţin că a fost un om neinformat. Fratele său, artistul Puya, a avut întotdeauna contact cu această lume, a cântat despre..., a militat împotrivă...., a vorbit cu...

Sora lui Nadine, fratele lui Puya sau viaţa tumultuoasă a Marijuanei, toate aceste persoane au fost distruse de droguri. Ele ar trebui să fie exemple negative, să devină "Aşa nu" pentru cei care din plictiseală, prostie, teribilism aleg calea drogurilor.

Împreună trebuie să spunem nu drogurilor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod