Căsnicia lui Teo desfiinţată de un psiholog

Nici nu a anunţat bine că se căsătoreşte că a şi sărit toată lumea cu gura pe fosta moderatoare TV. Dacă până mai ieri aproape că se gândeau la ce este mai rău în cazul ei, iată că

Nici nu a anunţat bine că se căsătoreşte că a şi sărit toată lumea cu gura pe fosta moderatoare TV. Dacă până mai ieri aproape că se gândeau la ce este mai rău în cazul ei, iată că acum s-au reorientat: nu-i mai condamna viaţă, ci viitoarea căsnicie şi relaţia legată pe internet.

De exemplu, psihologul Hanibal Dumitraşcu vorbeşte despre un studiu efectuat în Marea Britanie, care susţine că "60% din cuplurile care s-au format pe internet şi şi-au concretizat relaţia au divorţat".

"Facebook-ul, ca întregul internet, înseamnă o realitate virtuală, nu presupune o interacţiune directă între cei care corespondează.

De aici până la a-ţi crea o imagine eronată, dacă nu chiar totalmente falsă despre celălalt, un fel de bovarism ficţional, nu e decât un singur pas. Dacă "relaţia" de pe Facebook nu e însoţită rapid de o interacţiune directă, posibilitatea de a se lega o relaţie falsă e foarte mare (...) Nu ştiu cum au decurs lucrurile între Teo şi iubitul ei, sper doar că dialogul de la distanţă n-a angajat mai mult timp decât interacţiunea directă dintre ei. Dacă cea mai mare perioadă de timp între cei doi s-a consumat pe Facebook şi n-a presupus o interacţiune directă, fizică, atunci lucrurile nu sunt în regulă.
Faptul că Teo va împlini 44 de ani contează în măsura în care experienţa de viaţă cântăreşte greu în luarea unei decizii. După 40 de ani ai alte aşteptări de la o relaţie şi de la cineva întâlnit pe Facebook, se spune că maturitatea şi capacitatea de a discerne sunt mult mai mari"
, a precizat Hanibal Dumitraşcu, citat de ziarul Ring.

M-am obişnuit deja cu toţi aceşti oameni care se găsesc să comenteze fiecare eveniment care se întâmplă în viaţa vedetelor, ca domnul psiholog mulţi alţii...

Aştept să vedem ce zice Carmen Harra care acum câteva luni spunea că pancreatita îi va fi fatală în cel mai scurt timp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod