Tuncay, tânăr şi fără bani. Este cel mai sărac dintre soţii Andreei Marin

Atunci când există dragoste între două persoane, restul nu mai contează. Ne-o demonstrează Andreea Marin care a hotărât să mai dea iubirii încă o şansă şi s-a căsătorit pentru a treia

Atunci când există dragoste între două persoane, restul nu mai contează. Ne-o demonstrează Andreea Marin care a hotărât să mai dea iubirii încă o şansă şi s-a căsătorit pentru a treia oară, fără a ţine cont de religia sau starea financiară a partenerului său.

Fosta "Zână a surprizelor" a reuşit încă o dată să-şi surprindă fanii după ce, săptămâna trecută, Tuncay Ozturk a anunţat că cei doi formează un cuplu cu acte în regulă. Însă surpriza cea mare nu este că diva s-a recăsătorit, ci faptul că a ales să o facă cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 12 de ani care, se pare, că nu îi poate oferi sprijinul financiar cu care vedeta tv a fost obişnuită de ceilalţi bărbaţi din viaţa ei.

După două căsnicii eşuate cu bărbaţi cu statut financiar foarte bun, afaceristul Cristian Gheorghiţă şi Ştefan Bănică jr., dar şi o relaţie cu unul dintre cei mai bogaţi români, Ion Ţiriac, frumoasa brunetă nu a mai ţinut cont de averi şi a decis să se căsătorească cu un fizioterapeut turc, cu venituri modeste.

În comparaţie cu foştii iubiţi ai brunetei, Tuncay Ozturk este cel mai sărac, căci în afară de o maşină pe care o conduce în Turcia, ţara sa natală, şi un apartament pe care şi l-ar fi cumpărat anul trecut, în România, acesta nu are alte proprietăţi cu care să se poată lăuda.

"Tuncay este un băiat modest. Nu are conturi, case, maşini de lux sau afaceri prospere. Conduce şi el, ca tot omul, un autoturism de câteva mii de euro, în rest el se bazează doar pe meserie şi atât. Provine dintr-o familie modestă, dar este un băiat de nota zece, are un suflet bun şi asta a impresionat-o cel mai mult pe Andreea", a povestit un prieten al soţului Andreei Marin pentru Click.ro.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk sunt împreună de peste 8 luni, iar înainte de Crăciun s-au căsătorit.

Anunţul a fost făcut pe 3 ianuarie pe Facebook, de către proaspătul soţ: "Dragi prieteni, am avut o relaţie destul de bună cu Andreea până acum. Mi-am dorit întotdeauna ca această relaţie să fie ferită de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit niciodată despre relaţia noastră nicăieri. Am făcut paşi importanţi în relaţia noastră, în viaţa noastră privată. Suntem amândoi persoane mature. Şi în fiecare etapă nu ne-am gândit doar la noi, ci şi la familia noastră. Am prezentat-o anterior pe Andreea ca logodnica mea.
Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi mândru întotdeauna să am alături de mine ca soţie o femeie atât de minunată."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod