Nae Lăzărescu a murit sărac, îngropat în datorii

Nae Lăzărescu s-a stins din viaţă joi dimineaţa, 19 decembrie, la vârsta de 72 de ani. Îndrăgitul actor a plecat din această lume ca un om simplu, aşa cum de altfel a şi trăit. Deşi se

Nae Lăzărescu s-a stins din viaţă joi dimineaţa, 19 decembrie, la vârsta de 72 de ani. Îndrăgitul actor a plecat din această lume ca un om simplu, aşa cum de altfel a şi trăit.

Deşi se numără printre cei mai mari comici ai scenei româneşti, actorul şi-a trăit ultimii ani dintr-un venit modest într-un apartament de bloc din cartierul bucureştean Titan."Nu a vrut să se pensioneze şi să accepte oferte fabuloase de la televiziuni ca alţi colegi de-ai lui, ci a dorit să fie salariat până la capăt! A refuzat tot şi a stat pe 2.000 de lei salariu pe lună! E incredibil!", a declarat un apropiat al actorului, citat de wowbiz.ro.

A divorţat de patru ori, de fiecare dată din cauza lui, după cum el însuşi povestea într-un interviu: "După fiecare divorţ, am plecat cu ce era pe mine de la fiecare dintre ele.

Asta nu înseamnă că ele au făcut greşeli. Eu am făcut. Am avut neveste bune, dar dacă eu eram al naibii...".

Ultima soţie, actriţa Marcela Avram, i-a fost alături timp de 25 de ani. Cei doi au trăit într-un apartament modest dintr-un bloc din cartierul Titan, unde actorul este trecut cu o datorie de 504 lei, din care peste 380 de lei reprezintă restanţa din lunile trecute, potrivit wowbiz.ro. Slăbit, Nae Lăzărescu şi-a petrecut ultimele luni din viaţă între spital şi casă.

Îşi pierduse auzul, vorbea greoi, iar replicile deveniseră tot mai greu de reprodus pe scenă. Actorul se confrunta cu probleme grave la ficat, fapt ce a provocat şi decesul lui.

Actorul Nae Lăzărescu, care a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani, a declarat pentru Mediafax directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Alexandru Arşinel.

Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

filmeNae Lăzărescu a jucat şi în filme, printre care "Grăbeşte-te încet", "Şantaj", "Baloane de curcubeu", "Căsătorie cu repetiţie" şi "Viraj periculos". De asemenea, în animaţia "Maşini", i-a dat voce personajului Clang.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod